Persona non Grata

 klik op de bandnaam voor de biografie

Persona non Grata, a Tribute to Rock!

Wat valt er nou nog toe te voegen op de markt van sublieme Live-acts die overal de sterren van de hemel spelen? Simpel…… Neem een aantal prettig gestoorde muzikanten, kies nummers uit die iedereen kent en kan meeblèren en je hebt Persona non Grata!

Met jaren lange ervaring in het Nederlandse covercircuit besloten een aantal Noord-Hollandse topmuzikanten dat het voor tijd was om alleen nog maar dampende rock te spelen en geen commercie meer. Met jaren ervaring in o.a. Flair, de Blits, New Sensation, Black Out en Living on the Edge besloten zij een ode aan de Rock te gaan brengen….. Dampende klassiekers van Led Zeppelin en Kiss maar ook de actualiteit van de Foo Fighters werden samengesmolten in een lijst van Rock Klassiekers aller tijden! Met de mooie stemmen van Pat en Roos kon het repertoire snel uitgebreid worden met de mooiste nummers van zangeressen zoals Beth Hard, Abba, Pink en Anouk.

Persona non Grata, een reis door het Rock tijdperk van Deep Purple tot Bon Jovi en Golden Earring tot de Eagles, een knallende avond met voor ieder wat wils!


Bandleden

Bert Meester - keyboard, gitaar, zang
Gerard Baars - gitaar
Rene Wijker - drums
Patries Grijpstra - zang
Rosalie Mensing - zang
Jean Paul Mensing - bas, zang

Uitgenodigd door deze band? Gebruik dan deze link om tickets te bestellen!