Prime

klik op de bandnaam voor de biografie

PRiME speelt rockmuziek. Punt. Of het nu een klassieker uit de jaren ’60 betreft of een nummer van een band die je net nog op Pinkpop hebt gezien, rockt het als een tiet, dan komt het in aanmerking voor de setlist van PRiME. Het grote bereik van zanger Rene Schadé (van Cis3 tot F4, voor de kenners) en de veelzijdigheid van de muzikanten, zorgen ervoor dat PRiME een breed scala aan rocknummers overtuigend kan vertolken. De setlist loopt dan ook uiteen van Mötorhead tot Living Colour en van Muse tot Guns ’n Roses.

Energiek
In haar huidige bezetting, bestaat de Alkmaarse formatie nu twee jaar. In die periode is een repertoire van ruim 30 nummers opgebouwd, die met vakmanschap maar vooral een tomeloos enthousiasme worden gespeeld. En juist met dat aanstekelijke enthousiasme onderscheidt PRiME zich. De band probeert de gekozen nummers uit te voeren, zoals de originele artiest dat live ook zou doen. Energiek, met veel beleving en niet al te gepolijst. PRiME speelt geen ‘cd’ na, PRiME speelt het nummer zoals het ooit bedoeld is: rockend.

PRiME bestaat uit ervaren muzikanten, veelal multi-instrumentalisten, die zowel met eigen muziek als met covers al nodige bühnes hebben mogen bestijgen. De ‘Primates’ zijn actief geweest op podia als het Patronaat, Utopia (Drunen), P3, Victorie, P60, BukBuk, alsmede op diverse mooie festivals in Noord-Holland.

 

Website: n.b.
Facebook: n.b.


Bandleden

Rene Schadé - zang, gitaar
Bart van Kleef - gitaar
Remco Ruitenbeek - drums
Bart van der Voort - basgitaar


Uitgenodigd door deze band? Gebruik dan deze link om tickets te bestellen!