Mainstage

klik op de bandnaam en scroll ↓↓

MAINSTAGE is al ruim 12 jaar actief als coverband in de regio Noord Holland. Door de jaren heen heeft de bezetting hier en daar wel eens gewisseld maar in de kern bestaat de band al een jaar of 12.

MAINSTAGE speelt op diverse gelegenheden: van pop-podia tot in kleine kroegen of op bedrijfsfeesten en bruiloften. De laatste jaren zijn daar ook de vele akoestische sessies aan toegevoegd waardoor we rustig kunnen spreken van een zeer gevarieerd en breed repertoire en een grote dosis ervaring.

MAINSTAGE is steeds op zoek naar dat ‘ietsje meer’ in een nummer; niet zozeer zit onze uitvoering in het perfecte nabootsen van een origineel maar we geven graag een extra randje aan elk nummer zodat een nummer meer van onszelf wordt. We doen dat door onder andere vaak de zangpartijen drie of vier-stemmig te arrangeren en veel af te wisselen met elektrische en akoestische gitaren.

 


De keuze van MAINSTAGE is om selectief met optredens om te gaan om ervoor te zorgen dat, net als voor ons publiek, een optreden iets bijzonders is en blijft. Dat we heel veel plezier beleven aan het muziek maken, dat we geen 13-in-een-dozijn soundje hebben en dat ‘het vonkje overspringt op het publiek’ laat zich zien en voelen bij onze optredens. Kom maar kijken!! Je bent van harte welkom.


Bandleden

Pieter Boele, leadzang
Hans Dorenstouter, gitaar en zang
Marcel van Stein, gitaar en zang
Claus Visser, basgitaar
CJ de Vries, slagwerk

Facebook

 

Setlist

Learn to fly Foo Fighters
Born to run Bruce Springsteen
Twilight Zone Golden Earing
School   Supertramp
Talk   Cold Play  
Love like blood Killing Joke
Somebody to love Queen  
Sex on fire Kings of Leon
Iris   Goo Goo Dolls
Jumping Jack Flash Rolling Stones